Gallery Lofts

Project: Gallery Lofts, penthouse apartment
Date: January 2009
Timeframe: 12 weeks
Architect: Morrow + Lorraine

Project details:
Curved storage wall to house media centre and kitchen units and appliances
Swivelling sofas for lounge area
Loose bedroom furniture
Bathroom cabinet work and bath surround panel.

Products used:
All made to architect’s design and specification
Atmosphere was commissioned to furnish the interior of a split-level pent-house apartment in central London. Working closely with the architect and client to produce a complex hard-wood screen wall in which to incorporate kitchen units and appliances and the media system. Two seater swivelling sofas were precision-engineered to allow the client to benefit from the view and swivel to watch the television. Atmosphere also produced the bedroom and bathroom cabinet work creating a seamless and flowing open living apartment.
The project was completed on schedule and was featured in 25 Beautiful Homes Magazine.

“Thank you for the outstanding contribution that you and your team made to the above project. It is not overstating things to say that the quality of the joinery was absolutely critical to the success of the scheme overall, and thanks to you we achieved a result that we can be proud of and, more importantly, the client is delighted with. Your professionalism and attention to detail made it a pleasure working with you on what was a complex and challenging brief and I look forward to working with you again soon.” Julian Morrow, Morrow+Lorraine Architects